twitter класифікація


Ну багато людей вже знають шо т о таке і як його їсти, а хто не знає йдемо сюди, реєструємося і пробуємо.  В твітер мене закликав @mrpetruccio. Ну тоді в мене було там мало фоловерів, писав взагалі мало (зараз також не багато, але менш більш регулярно). Пробував кликати знайомих, але не всі ролзуміли нашо їм то і не реєструвались. Ну як не хочуть то не заставиш)) Пізніше з різними ботами мене почали фоловити нормальні твіпли і то вже стало цікавіше. А і ше напишу мою клаифікацію твітерян. І так без порядку класифікуємо:
1. То є акаунти які просто відображають RSS сайту, який вони представляють.
Я фоловлю пару таких акаунтів, ну просто не хочу добавляти їх в свою стрічку, а інколи можна і почитати шо вони пишуть
2. То є "секс-бот". РОспізнати їх легко фоловлфть вони велику кучу людей, їх же фоловлять десь до десяти людей і в них всього навсього 1 твіт з посиланням на їх сторінку з голими цицьками. Ну їх фоловити нема приколу, цицьки і так можна подивитися де хочеш, хто хоче цицьки ліпше йдіть сюди.
3. То є відомі люди. В них з числом фоловерів так як в "секс-ботів " тільки навпаки: їх читають багато а вони читають мало. Деякі деколи шось пишуть, деякі місяцями можуть нічого не писати, а деякі як прості твітеряни і читають достатнью кількість людей і пишуть часто. Ага і ше який ти твітерянин, якщо не фоловиш @aplusk.
4. То є масфоловери вонифоловлять велику купу людей і їх фоловить велика купа людей, але не надій теся як шо вас такий зафоловив значить буде читати, з такою кількістю фоловерів вони фізично не встигають всіх читати, та й певно не мають такого бажання
5. О а то є самі ліпші прості твітеряни число фоловерів приблизно рівне чуслу людей яких самі фоловлять, пишуть нормально і встигають майже всіх читати

До більш детальної характеристики вдаватися не буду. А хто хоче знайти мене то клікаєте ->@taras1k. Cпишемося....

Немає коментарів:

Дописати коментар